Telefon

+36300122566

E-mail

medencekarbantarto@gmail.com

Nyitvatartási idő

Minden nap: 7-19

Kezdőlap » Bejegyzések » Medence téliesítés vagy tavaszi beüzemelés » Medencék karbantartása és tisztítása

A medence tisztítás szennyeződések eltávolítása porszívó és háló segítségével. Ez megelőzi, hogy a víz zavaros és zöld legyen. Ezzel megelőzhető a teljes medence vízcseréje.
Medence oldalán lerakódott zsírcsík vegyszeres eltávolítása a különleges vegyszerek eltérőek lehetnek a medence típusától és burkolatától (fólia védelem).

A vízforgató berendezések szűrőinek tisztítása esetleges cseréje.
A felszínen lévő szennyeződéseket hálóval a medence aljáról pedig speciális porszívó fejjel távolítjuk el.
Kórokozók és fertőzésveszély megelőzése céljából fertőtlenítő vegyszerkezelés.
Megfelelő pH érték beállítása ami nagyban befolyásolja a víz minőségét.
Algaképződés megelőzése, illetve ha szükséges algamentesítés elvégzése.
fizikai módszer ami a víz folyamatos forgatását jelent,mellyel megelőzhető a medence vízének poshadása ami károsíthatja a medence burkolatot és a szűrőket.

kémiai módszer ami a különféle vegyszerek alkalmazását jelenti amivel a víz szép tiszta,egészséges és áttetsző marad.
érdemes mindkét módszert alkalmazni.ha bizonytalan valamelyikmódszert illetően hívjon vagy keressen meg telefonon,emailben vagy a közösségi oldalon.
elsődleges probléma általában az algásodás és a medence alján lerakodott szennyeződés aminek az eltávolítása gyakran nehézkes.A nagyon elhanyagolt medence előfordul,hogy olyan mértékű a szennyeződés,hogy elkerülhetetlen a teljes vízcsere.ez a művelet sokkal több költséggel és idővel jár mint a rendszeres tisztítás és karbantartás.

Medencék karbantarás hálózása tisztítása

Medence takarítás lehetőségek,Medence világítás,Élmény elemek,Ellenáramoltató.Motor javítása,karbantartása,csövek javítása és cseréje.Szűrő homok cseréje.Medence gépészeti rendszer átvizsgálása, az esetleges hibák javításának kalkulációja és az ajánlat alapján a megrendelt hibák javításának elvégzése. A medencéhez sok-sok gépészeti elem csatlakoztatható. Ezek közül léteznek olyanok, melyek kényelmi funkciót látnak el, vagy olyanok, melyek a vizet tisztítják meg a kémiai vagy a biológiai szennyeződésektől. Léteznek olyan egységek, melyek feladata a medence megvilágítása, vagy éppenséggel a vízmasszázs. Ezek mind kiegészítő gépészeti elemek, melyek megléte nem „kötelező” kültéri medence esetén, csupán komfortérzetünket növelhetik.

medencék karbantartás porszívózás tisztítás

https://medencekarbantartohu.business.site

https://medencekarbantarto.wixsite.com/my-site

Ajánlott cikkek

Hívás