Telefon

+36300122566

E-mail

medencekarbantarto@gmail.com

Nyitvatartási idő

Minden nap: 7-19

Vízforgató szivattyú

Gyakori jelenség lehet,hogy a medence víz szintje csökkeni kezd,aminek lehetséges oka a fólia megsérülése vagy a vízgépészetben található vízforgató szivattyú és azon alkatrészek meghibásodása okozza.

Érdemes szakemberhez fordulni mivel a javítás összetett több lépcsős folyamat amivel időt és költségeket spórolhat meg.

vízforgató szívattyú homokszűrő

A medencéhez sok-sok gépészeti elem csatlakoztatható. Ezek közül léteznek olyanok, melyek kényelmi funkciót látnak el, vagy olyanok, melyek a vizet tisztítják meg a kémiai vagy a biológiai szennyeződésektől.

Léteznek olyan egységek, melyek feladata a medence megvilágítása, vagy éppenséggel a vízmasszázs. Ezek mind kiegészítő gépészeti elemek, melyek megléte nem „kötelező” kültéri medence esetén, csupán komfortérzetünket növelhetik.

Az alapgépészet saját forgatómotorral rendelkezik. A homokszűrő a legáltalánosabb medence gépészeti egység. Általában normál, vagy nagyméretű medencék esetén használjuk a víz tisztán tartására és az áramlás fenntartásához.

medence vízforgató szivattyú homokszűrő

Medence gépészeti rendszer átvizsgálása, az esetleges hibák javításának kalkulációja és az ajánlat alapján a megrendelt hibák javításának elvégzése.

A medence gépészet vízforgatójába egy szűrőrendszer is helyet kap. Ennek feladata nagyon egyszerű: a víz átáramlik rajta, miközben szerkezeti egység megszűri azt. Az így fennakadó szennyeződések tehermentesítik a medence vizét, hogy az megőrízze a tisztaságát.

https://medencekarbantartohu.business.site

https://medencekarbantarto.wixsite.com/my-site

Ajánlott cikkek

Hívás