Telefon

+36300122566

E-mail

medencekarbantarto@gmail.com

Nyitvatartási idő

Mon - Fri: 7AM - 7PM

kültéri tiszta medence
vegyszerkezelésklor
medence automata klórozás
kültéri tiszta medence
vegyszerkezelésklor
medence automata klórozás
previous arrow
next arrow
 
Shadow

Mi az a klórozó?

A medence klórozó egy olyan berendezés, amely a mérések alapján automatikusan klórt adagol a medencébe. Akár a medence térfogatától függően meghatározott sebességgel adagolja a klórt, és a klórozott vizet automatikusan állandó sebességgel tartja. Az egyik legjobb dolog az automatikus klórozóban az, hogy nem foglal helyet a medencéjében, mint egy úszó adagoló.

Vannak olyan klórozó berendezések melyekben érzékelő szondát helyeznek el a rendszer megfelelő részén. A mért klórszint alapján adagolja a vegyszert. Ezeket úgy állítják be,hogy egyszerre megy a vízforgató berendezéssel,mert csak így tud a szonda megfelelő értéket mérni

A klórozót közvetlenül a szűrőrendszerhez csatlakoztatják, általában annak végén közvetlenül a víz visszavezetése előtt a medencébe. Ez segít megvédeni a medence berendezéseit a korróziótól, mivel a medencéből kilépő és a szűrőbe kerülő víz nem annyira klórozott, mint a medencében.

A klórozó beállítása

Csakúgy, mint bármely más vegyszer, a medencébe adott klór mennyisége a medence térfogatától függ. Ha a medencéjéhez túl kicsi klórozót kap, a víz nem lesz teljesen fertőtlenítve, ezért mindenképpen ki kell választani a megfelelő méretet.

ph ertek
Hívás